MELD JE HIER AAN, EN MAAK KANS OM OP PAYS D’OC IGP SHOPPING SAFARI TE GAAN MET HAROLD VAN DE GROTE HAMERSMA

Beste wijnliefhebbers, het is zover! Registreer je hier en maak kans om mee te gaan op shopping safari en ontdek het Zuid-Franse label, Pays d’Oc IGP! Ga met ons mee op ontdekkingstocht langs gerenommeerde wijnwinkels in Amsterdam, Utrecht of het Gooi. Proef het gevarieerde Pays d’Oc IGP assortiment tijdens de personal shopping sessies, verbreed je wijnkennis en laat al je wijnvragen beantwoorden door wijnexpert Harold Hamersma van de Grote Hamersma, die de safari persoonlijk begeleidt!

Maak kennis met Pays d’Oc IGP!

Tijdens de Shopping Safari leer je alles over Zuid-Franse wijnen! Je ontdekt de diversiteit van Pays d’Oc IGP: want weet je dat Pays d’Oc IGP wijnen gemaakt mogen worden van 58 toegestane druivenrassen? Dit is echt uniek voor Franse begrippen. Dit trekt jonge, avontuurlijke wijnmakers aan. De focus van Pays d’Oc IGP ligt op mono cépage wijnen, maar er worden ook bicépage en blends gemaakt. Zoals Pays d’Oc IGP het zelf omschrijft: Liberty of Style!

Wat kan je verwachten tijdens de Shopping Safari?

De Shopping Safari’s vinden plaats op 10 november in Amsterdam, 11 november in het Gooi en 24 november in Utrecht de middag (exacte tijden worden later met de winnaars gedeeld). Op een centraal gelegen locatie word je ontvangen door Harold Hamersma van de Grote Hamersma die je een leuke introductie geeft over de dag en Pays d’Oc IGP. Daarna vertrek je op de fiets (dit wordt voor je geregeld) naar 3 verschillende gerenommeerde wijnwinkels om verschillende rosé, witte en rode wijnen te proeven van verschillende druivensoorten zoals Viognier, Grenache en Pinot Noir! Natuurlijk wordt er ook geshopt, je mag een shopper vullen met jouw 6 favoriete Pays d’Oc IGP wijnen!  Je sluit de dag af op een leuke locatie onder het genot van een hapje en een drankje.

Vul onderstaand formulier in en beantwoord drie vragen over Pays d’Oc IGP om kans te maken op één van drie persoonlijke Shopping Safari’s!

Actievoorwaarden – Pitch PR B.V. – Pays d’Oc IGP Shopping Safari winactie

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie: “Pays d’Oc IGP Shopping Safari’’ winactie van Pays d’Oc IGP. Door deelname aan de actie accepteer je deze voorwaarden.

De actie wordt georganiseerd door Pitch PR B.V., gevestigd aan de  Zandstrooierstraat 2, 1019 XZ te Amsterdam in samenwerking met Pays d’Oc IGP.

Artikel 1 – Winactie

 • De winactie loopt van 29-9-2023 tot 20-10-2023. Alle registraties die binnen deze periode binnenkomen zullen in behandeling worden genomen. De inzendingen die buiten deze periode vallen zijn uitgesloten van de winactie.
 • Deelname aan de winactie is ten alle tijden vrijblijvend en gratis. Deelname vindt plaats door middel van registratie op www.proefpaysdoc.nl door het invullen van een formulier. Deelnemers worden gevraagd hun naam, e-mailadres en geboortedatum op te geven en 3 quizvragen te beantwoorden.

Artikel 2 – Wie kan er deelnemen

 • Iedereen die in Nederland woonachtig is en die ouder is dan 18 jaar, kan deelnemen aan de winactie. Deelnemers onder de 18 jaar worden per direct uitgesloten van deelname.
 • Het personeel van Pitch PR B.V. en Pays d’Oc IGP kunnen niet deelnemen aan deze winactie.

Artikel 3 – Kennisgeving winnaars

 • Uit de deelnemers met de meeste juiste antwoorden op de quizvragen zullen willekeurige winnaars gekozen worden. De winnaars worden per mail op de hoogte gesteld van hun winst.
 • Winnaars dienen binnen 10 dagen per mail te bevestigen deel te zullen nemen aan de Shopping Safari. Als de geselecteerde winnaar dit niet bevestigd, of onbereikbaar is dan zal zijn/haar prijs (deelname aan de Shopping Safari) ingetrokken worden en toegekend worden aan een andere prijswinnaar.
 • Over de uitslag en toekenning van de prijs (deelname aan de Shopping Safari) mag niet worden gecorrespondeerd.
 • De prijs (deelname aan de Shopping Safari) is persoonsgebonden en staat op naam van de winnaar. Ook is de prijs niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten.

Artikel 4 – Deelname aan de Shopping Safari

 • De data, tijden en locaties van de Shopping Safari’s kunnen ten alle tijden afwijken van wat eerder gecommuniceerd is. Winnaars zullen na bekendmaking per mail op de hoogte worden gesteld van de Shopping Safari details (locatie, datum, tijd).
 • Pitch PR B.V. en Pays d’Oc IGP zijn op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit de deelname aan de Shopping Safari, noch voor gebreken of vertragingen met betrekking tot de deelname aan de prijs (de Shopping Safari).
 • Door deelname aan de Shopping Safari verlenen de prijswinnaars toestemming aan Pays d’Oc IGP en Pitch PR B.V. om hun namen en eventuele foto’s/beeldmateriaal voor promotionele doeleinden met betrekking tot deze actie te gebruiken.

Artikel 5 – Algemene bepalingen en aansprakelijkheid

 • Pitch PR B.V., Pays d’Oc IGP en/of de door haar ingeschakelde hulppersonen of derden, aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit deelname aan de winactie.
 • Pays d’Oc IGP en Pitch PR B.V. zijn niet verantwoordelijk voor het niet of niet juist functioneren van de website op de computer of telefoon van de deelnemer waardoor de aanmelding mogelijk niet verstuurd kan worden.
 • Pays d’OC IGP en Pitch PR B.V. behouden zich het recht voor om deze voorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de winactie vervroegd te beëindigen. Bekijk de voorwaarden dus regelmatig. Bij wijziging of beëindiging kan er door de deelnemer geen aanspraak op enige (schade)vergoeding worden gemaakt.
 • Pitch PR B.V. is niet aansprakelijk voor eventuele typ-, druk- of zetfouten.
 • In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien, zal een besluit worden genomen door Pitch PR B.V.
 • De informatie en persoonsgegevens die bij de winactie verzameld zijn, worden uitsluitend intern gebruikt voor het opvolgen en informeren and e winnaars en alle deelnemers.
 • De door Pays d’Oc IGP en Pitch PR B.V. verkregen gegevens worden niet aan derden overgedragen. Verder worden de gegevens behandeld zoals voorgeschreven door de privacywet.

Aldus opgemaakt te Amsterdam,  14 September 2023.