MELD JE HIER AAN, EN MAAK KANS OM OP PAYS D’OC IGP SHOPPING SAFARI TE GAAN MET HAROLD VAN DE GROTE HAMERSMA

Beste wijnliefhebbers, het is zover! Registreer je hier en maak kans om mee te gaan op shopping safari en ontdek het Zuid-Franse label, Pays d’Oc IGP! Ga met ons mee op ontdekkingstocht langs gerenommeerde wijnwinkels in Amsterdam, Utrecht of het Gooi. Proef het gevarieerde Pays d’Oc IGP assortiment tijdens de personal shopping sessies, verbreed je wijnkennis en laat al je wijnvragen beantwoorden door wijnexpert Harold Hamersma van de Grote Hamersma, die de safari persoonlijk begeleidt!

Maak kennis met Pays d’Oc IGP!

Tijdens de Shopping Safari leer je alles over Zuid-Franse wijnen! Je ontdekt de diversiteit van Pays d’Oc IGP: want weet je dat Pays d’Oc IGP wijnen gemaakt mogen worden van 58 toegestane druivenrassen? Dit is echt uniek voor Franse begrippen. Dit trekt jonge, avontuurlijke wijnmakers aan. De focus van Pays d’Oc IGP ligt op mono cépage wijnen, maar er worden ook bicépage en blends gemaakt. Zoals Pays d’Oc IGP het zelf omschrijft: Liberty of Style!

Wat kan je verwachten tijdens de Shopping Safari?

De Shopping Safari’s vinden plaats op 10, 11 en 24 november in de middag (exacte tijden worden later met de winnaars gedeeld). Op een centraal gelegen locatie word je ontvangen door Harold Hamersma van de Grote Hamersma die je een leuke introductie geeft over de dag en Pays d’Oc IGP. Daarna vertrek je op de fiets (dit wordt voor je geregeld) naar 3 verschillende gerenommeerde wijnwinkels om verschillende rosé, witte en rode wijnen te proeven van verschillende druivensoorten zoals Viognier, Grenache en Pinot Noir! Natuurlijk wordt er ook geshopt, je mag een shopper vullen met jouw 6 favoriete Pays d’Oc IGP wijnen!  Je sluit de dag af op een leuke locatie onder het genot van een hapje en een drankje.

Vul onderstaand formulier in en beantwoord drie vragen over Pays d’Oc IGP om kans te maken op één van drie persoonlijke Shopping Safari’s!