Selecteer een pagina

Pop Up Wijnbar ‘t Vliegend Hert

VOOR RESERVERINGEN, BEL OF WHATSAPP 06 – 840 199 43

Het wildseizoen is begonnen en om die reden opent wijn-kwaliteitslabel Pays d’Oc IGP medio november ’t Vliegend Hert, de eerste wild-wijnbar van Amsterdam. Pays d’Oc IGP wijnen en Veluws Hotel-Restaurant de Echoput slaan de handen ineen met dit unieke wijn-spijs concept. De uitgelegen kans om “het beste van twee streken” te proeven met de gezellige Amsterdamse sferen van Bar de Vlieg, onderdeel van D’Vijff Vlieghen aan de Spuistraat. Kom van 11 t/m 28 november langs om te genieten van een goed glas Pays d’Oc IGP Wijn in combinatie met wilde wijn-spijs combinaties van de Echoput. Met 25 open wijnen en meer dan 10 wildgerechten maak het zo wild als je zelf wilt!

Openingstijden
Openingstijden bar 15:00 – 20:00 uur
Openingstijden diner in twee shifts
Shift 1: 15:00 – 17:30 uur
Shift 2: 17:30 – 20:00 uur

Adres
Bar de Vlieg
Spuistraat 294
1012 VX Amsterdam

Data
Donderdag 11 t/m zondag 14 november
Woensdag 17 t/m zondag 21 november
Woensdag 24 t/m zondag 28 november
(maandag & dinsdag dicht)

LET WEL: De focus van het menu is wildvlees. Wild is het meest duurzame vlees dat er is. Voor degenen die toch liever iets anders willen eten, zijn er een aantal paddenstoelgerechten.

Wil je zeker zijn van een tafel in wild-wijn bar ’t Vliegend Hert? Meld je aan via deze pagina. Let wel: een aanmelding is geen bevestiging, doordat het een kleine bar is met beperkte zitplaatsen, zullen we per email jouw reservering bevestigen of annuleren. In het 17e-eeuwse historische pand zijn helaas geen liften aanwezig, waardoor de wijnbar helaas niet geschikt is voor mindervaliden. Onze excuses hiervoor.

Reserveringsformulier